pultuszczak

Facebook

„Golądkołajkowe” słodkości

2021-12-03 7:56:28

Uczniowie Technikum w Golądkowie kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych po raz kolejny pokazali, że są mistrzami sztuki kulinarnej. Przygotowane przez nich desery to prawdziwe dzieła sztuki. Odzwierciedlają profesjonalizm, talent i pasję, z jaką tworzący je młodzi ludzie podchodzą do zawodu, w którym się kształcą.

Z okazji zbliżających się Mikołajek, już w weekend będziemy mogli spróbować tych pyszności w Lodziarni Pułtuskiej oraz Klubie Sportowym Semiramida.

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

TOiOWO NAUKOWO

Roboty i emocje

  Adepci Robotycznej Szkoły Aktorskiej świetnie czują się w każdym reper…

Wrzesień w Koperniku

Cywilizacja algorytmów na Festiwalu Przemiany. Plenerowy koncert muzyki elektron…

MACHINA SAPIENS - wystawa festiwalu Prze…

Sztuczna inteligencja w coraz większym stopniu wkracza w nasze życie. Powoli – l…